Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pondělní jednání s představenstvem

5. 11. 2013

 Na základě pátečního jednání dne 1.11 se včera uskutečnilo další kole jednání mezi zaměstnavatelem a odborovými organizacemi.

 Na jednání se zúčastněné strany dohodly, že další kolo se uskuteční dne 11.11 a  bude na tomto jednání předložen zaměstnavatelem první vstup do jednání o navrhované změně kolektivní smlouvy.

Odbory znovu připomněli zaměstnavateli, že Kolektivní Smlouva  VOKD na léta 2013 -2016 stále platí, a že je nutno tuto smlouvu dodržovat ve všech bodech.

Současně byla také otevřena problematika penzijního a životního připojištění.  Věříme, že do 15. 11. 2013 dá zaměstnavatel tyto nedostatky do pořádku.

Více méně ale už dopředu upozorňujeme zaměstnance, že bude možná lepší tyto osobní srážky řešit v budoucnu pravděpodobně  vlastním převodem z účtu zaměstnance v daném termínu.

O dalším vývoji Vás budu zase informovat. 

Stanovisko  zaměstnavatele  k  dané  situaci.

Představenstvo spolu s ředitelem pro ekonomiku a finance rozhodlo, že úhrada částek na životní a penzijní připojištění, které byly sraženy ze mzdy za  září 2013 bude realizována nejpozději do 15. 11. 2013. Případné další informace z této oblasti budou zaměstnancům sděleny nejpozději do konce tohoto týdne.