Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odbory plus

13. 2. 2013

 Včera na jednání výboru OSZ byl zástupce  společnosti ERGO.

Výbor byl seznámen s programem " Odboryplus" blíže se můžete dovědět na adrese  

http://www.odboryplus.cz/

O programu Odbory Plus

Odbory Plus = něco navíc pro členy odborových organizací odborových svazů sdružených v ČMKOS

Hlavním cílem programu Odbory Plus je efektivně snižovat odborářům finanční zátěž

Projekt Odbory Plus umožňuje odborářům z ČMKOS využívat bonusy, výhody a slevy. V počáteční fázi jsou připraveny nabídky slev na jízdném, pohonných hmotách, poplatcích za finanční produkty, bonus od telefonního operátora a jednorázový bonus 500,- Kč. Jednáme také o dalších nabídkách. Nárok na čerpání výhod, které bude portál Odbory Plus přinášet, mají všichni odboráři registrovaní u odborových organizací 30 odborových svazů ČMKOS.

Hlavním cílem portálu Odbory Plus je pomoci členům ČMKOS efektivně snižovat jejich finanční zátěž.

„V rámci pracovní skupiny ČMKOS jsme chtěli reagovat na neustále se zhoršující ekonomickou situaci a připravit pro členy našich odborových organizací 'něco navíc'. A to byl impuls ke vzniku portálu Odbory Plus. Do projektu vkládám velké naděje. Odborářům i jejich rodinám může ušetřit nemalé finanční prostředky.“ Říká místopředsedkyně ČMKOS Radka Sokolová, která vede pracovní skupinu, jež projekt připravuje od podzimu loňského roku.

Čím bude větší počet zaregistrovaných uživatelů portálu Odbory Plus, tím silnější bude vyjednávací pozice pro získání dalších zajímavých nabídek.

Strukturu nabízených produktů a služeb mohou do budoucna ovlivňovat také naši členové, na jejichž poptávku budeme reagovat.