Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace z jednání POO VOKD

8. 4. 2014

 

Informace z jednání 4. 4. 2014

 

V informacích z jednání s vedením společnosti ze dne 31. 3. 2014 jsme vás informovali, že podrobné informace budou poskytnuty Podnikovému odborovému orgánu na jednání dne 4. 4. 2014.

Jednání POO dne 4. 4. 2014 se uskutečnilo, ale bez účasti členů vedení společnosti VOKD.

Také včerejší jednání dne 7. 4. 2014 s vedením společnosti, kde jsme předpokládali dořešení neprojednaných bodů a nedořešených závazků z kolektivní smlouvy z jednání 4. 4. 2014, bylo vedením společnosti opět odloženo.

Abyste si mohli udělat vlastní obrázek o průběhu jednání, která se vedou se zaměstnavatelem připojujeme k tomuto článku zápis z posledního zasedání POO.

Tímto způsobem chceme předejít reakcím v diskusi na našich stránkách, že vám nechceme poskytnout žádné informace z jednání s vedením společnosti VOKD, a.s. Pokud nemáme žádné zásadní informace o současné ekonomické situaci VOKD od zodpovědných osob, nemůžeme vám je poskytnout. 

Na dnešním jednání výboru OSZ VOKD Karviná budeme projednávat danou situaci s požadavkem na společné zasedání generálního ředitele VOKD, a.s. s členy závodních výborů OSZ VOKD.

 

 file/216/zapis-poo-4-2014.doc

 

 

Sacha Václav, předseda výboru OSZ