Jdi na obsah Jdi na menu
 


Geofin nabízí dětem léto v Omiši

18. 3. 2010

 

Deset dnů u moře uprostřed léta za zvýhodněnou cenu nabízí dětem zaměstnanců skupiny Geofin vedení společnosti.

Ve spolupráci s Mateřskou školou v Ostravě-Heřmanicích organizuje pro děti ve věku od šesti do čtrnácti let letní prázdninový pobyt v Omiši nedaleko Makarské riviéry. Ve druhé polovině července prožije téměř čtyřicet děvčat a chlapců rekreaci v jednom z nejkrásnějších přímořských letovisek u Jadranského moře. „Máme s podobnými pobytovými tábory velké množství zkušeností, já osobně jezdím k Jadranu s dětmi už deset let. Bude pro ně připraven pestrý program plný her,zábavy, fakultativních výletů a především slunce,“ vysvětluje ředitelka mateřské školy a vedoucí pobytového zájezdu Lenka Anežková, která se o děti bude starat společně s dalšími čtyřmi zkušenými pedagogy.

Zvýhodněná cena pro děti zaměstnanců skupiny Geofin

je pět tisíc korun za jednu osobu.

 

V ceně pobytu je ubytování ve čtyř až šestilůžkových pokojích v penzionu nedaleko pláže, celodenní strava a doprava klimatizovaným autobusem.

Pojištění, fakultativní výlety, například výlet lodí na ostrov Brač, výlet do Makarské nebo rafting pro starší děti, ani kapesné tato cena nezahrnuje.

Zájemci o Letní prázdninový pobyt mohou své přihlášky zasílat Barboře Musálkové na e-mailovou adresu: b.musalkova@geofin.cz.

Nebo na naší adrese a my to zaměstnavateli předáme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář